Рейтинг компаній з найбільш захищеними від уряду даними — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Рейтинг компаній з найбільш захищеними від уряду даними

Фондовий ринок
996
Фонд Electronic Frontier (EFF) випустив звіт, який оцінює ІТ-гігантів і деякі більш дрібні компанії, грунтуючись на тому, як вони обробляють запити уряду США на передачу даних.
Дев’ять компаній отримали відмінні оцінки: Adobe, Credo Mobile, Dropbox, Lyft, Pinterest, Sonic (ISP), Uber, Wickr (розробник програмного забезпечення) і Wordpress.
Всі дев’ять отримали по зірці в кожній з п’яти категорій (ми спростили опис EFF):
1. Слідують передовій практиці в галузі. Вони регулярно публікують звіти про прозорість і мають відкриту політику щодо того, як вони відповідають на запити уряду.
2. Повідомляють користувачам про запити даних уряду. Вони повідомляють людям, що уряд просить інформацію про них, перш ніж відправити її.
3. Обіцяють не продавати користувачів. Вони повністю описують дані, передані уряду, і забезпечують, щоб сторонні постачальники робили те саме.
4. Протистоять листам Міністерства національної безпеки з наказами про нерозголошення. Вони обіцяють, що суддя розгляне кожен лист Міністерства національної безпеки з наказами про нерозголошення, які вони отримують.
5. Громадська політика в інтересах користувачів: реформа 702. Вони підтримують реформування розділу 702 відповідно до закону про поправки FISA від 2008 року, щоб зменшити збір інформації про громадян.
Apple, Google, Facebook і Microsoft отримали по 4 зірки, Amazon і WhatsApp по 2. Телекомунікаційні компанії AT&T, Comcast, T-Mobile, Verizon тільки по 1 зірці. Повний огляд EFF можна вивчити на сайті організації.
За матеріалами:
hightech.fm
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас