Катар підписав з США меморандум про боротьбу з фінансуванням тероризму — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Катар підписав з США меморандум про боротьбу з фінансуванням тероризму

Світ
126
Катар підписав з США меморандум взаєморозуміння, в якому окреслені подальші зусилля, які ця країна Перської затоки може зробити для боротьби проти тероризму, зокрема в тому, що стосується фінансування терористичних організацій.
Документ був підписаний під час візиту державного секретаря США Рекса Тіллерсона в столицю Катару Доху у вівторок, 11 липня, передає Deutsche Welle. Радник Тіллерсона Роберт Хеммонд назвав підписання документа “обнадійливим кроком вперед”. Доха продовжує перебувати в стані блокади з боку сусідніх арабських держав.
Напередодні Тіллерсон зустрівся з британським радником з питань національної безпеки Марком Седвілом в Кувейті. США, Великобританія і Катар спільно закликали якомога швидше подолати катарську кризу. Очікується, що Тіллерсон проведе зустріч з представниками чотирьох країн, які оголосили блокаду, в середу, 12 липня, в Саудівській Аравії.
Нагадаємо, на зустрічі в Каїрі в середу, 5 липня, Саудівська Аравія, Об’єднані Арабські Емірати, Єгипет і Бахрейн висловили розчарування реакцією Катару на їхні вимоги, але про введення нових штрафних заходів проти цього емірату не оголосили.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас