Кличко оголосив, коли буде завершено ремонт Повітрофлотського проспекту — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кличко оголосив, коли буде завершено ремонт Повітрофлотського проспекту

Казна та Політика
510
Капітальний ремонт Повітрофлотського проспекту планується завершити до Дня Незалежності України, 24 серпня, повідомив мер Києва Віталій Кличко.
“Ми взяли на себе завдання відремонтувати у цьому році 300 км доріг і проїздів. Працюємо 24 години на добу, адже в літній період температурні умови дозволяють ефективно і швидко ремонтувати дороги. Зараз на Повітрофлотському проспекті укладають перший шар асфальту. Востаннє ремонт цієї магістралі проходив у 1995 році, тобто понад 20 років тому. Довжина ділянки, що ремонтують – більше ніж 3 км. Плануємо, що всі роботи тут будуть завершені до Дня Незалежності”, – зазначив В. Кличко під час нічної інспекції капремонту проспекту, повідомляє у вівторок прес-служба Київської міськдержадміністрації.
Мер підкреслив, що Повітрофлотський проспект – важлива транспортна магістраль, яка з’єднує аеропорт “Київ” (Жуляни) з центром міста. Тому багато туристів, які приїжджають в Київ, однією з перших бачать саме цю дорогу і отримують перші враження від столиці. І багато людей живуть у Солом’янському районі, які щодня їздять цією дорогою.
В. Кличко також підкреслив, що на кожну капітально відремонтовану дорогу в столиці підрядник дає 5 років гарантії та за свій рахунок зобов’язується виправити недоліки, якщо такі будуть виявлені.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас