Для запуску терміналу F у "Борисполі" треба 100 мільйонів - гендиректор — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Для запуску терміналу F у "Борисполі" треба 100 мільйонів - гендиректор

Фондовий ринок
855
Для запуску роботи терміналу F в аеропорту “Бориспіль” треба приблизно 4 місяці і 100 млн грн.
Про це на брифінгу сказав генеральний директор аеропорту “Бориспіль” Павло Рябікін.
“Є два термінали – це термінал В і термінал F, один з них виведений з експлуатації – це термінал F і для відновлення його діяльності потрібні інвестиції”, – сказав Рябікін.
Він відзначив, що термінал використовується на заходах, які дозволяють окупити його утримання, там проводяться рекламні акції, презентації і конференції.
“У разі потреби включити його до виробничого процесу, у нас є програма, яка дасть змогу від моменту ухвалення рішення і до моменту запуску, протягом приблизно 120 днів, здійснити відкриття цього термінала, і витратити на це доведеться 100 млн грн. Задоволення досить дороге, оскільки було демонтовано багато обладнання при переїзді звідти”, – сказав Рябікін.
Він також відзначив, що термінал В сьогодні існує як резервний термінал, який знаходиться в робочому стані і який періодично використовується для обслуговування сезонних програм, наприклад, коли прилітає велика кількість паломників-хасидів.
“У разі якщо почнуться великі обсяги перельотів лоукост-перевізників, то ми зможемо його оперативно відкрити для обслуговування”, – додав Рябікін.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас