Омелян прокоментував переговори "Борисполя" з Ryanair — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Омелян прокоментував переговори "Борисполя" з Ryanair

Енергетика
1648
Ірландська лоукост-авіакомпанія Ryanair не вплине на загальні показники аеропорту “Бориспіль” в 2017 році, але в наступному може збільшити кількість напрямків до 50 на тиждень тільки з “Борисполя”. Про це заявив міністр інфраструктури України Володимир Омелян.
“З 4 заявленими напрямками на тиждень з “Борисполя” (Ryanair – ред.) особливо не позначиться на загальних показниках аеропорту, МАУ також нічого не загрожує. Питання в тому, що наступного року напрямків може бути 50 на тиждень тільки з “Борисполя” і ще більше українських аеропортів прийме №1 європейську авіакомпанію”, – написав Омелян на своїй сторінці Facebook.
Він зазначив, що частка авіаційних зборів у структурі доходів аеропортів світу невпинно знижується і аеропорти все більше заробляють на сервісі, оренді, парковці, рекламі, супутніх послугах, які генерують додатковий дохід.
Прихід Ryanair в Україну міністр пов’язує з демонополізацією ринку і наполягає: жоден аеропорт не збанкрутував після приходу Ryanair і не закрився.
Нагадаємо, раніше генеральний директор “Борисполя” Павло Рябікін повідомив, що направив Ryanair стандартний договір аеропорту з урахуванням майже всіх побажань авіакомпанії. “Бориспіль” не може дати лоукостеру знижку на маршрут Лондон-Київ, не може прискорити інтервал обслуговування судна.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас