В Україні створили Поліцейську академію — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Україні створили Поліцейську академію

Казна та Політика
937
Голова Національної поліції України Сергій Князєв підписав наказ, яким затверджено положення про відомчий поліцейський вуз.
Як повідомив департамент комунікації Нацполіції України в четвер, Поліцейська академія буде розташовуватися в Києві по вул. Народного ополчення, 9. Перший набір становитиме 500 поліцейських, а в подальшому в Нацполіції планують прийняти 1000-1200 курсантів.
“Основна мета: хочеш стати офіцером поліції – послужи патрульним, прояви себе, зрозумій, що це – твоя професія. Поліцейський за покликом серця, а не за вмовлянням батьків і друзів”, – цитує С. Князєва прес-служба.
Голова Нацполіції підкреслив, що метою створення академії є зменшення кількості “браку” при процедурі кадрового відбору в поліцію.
Він додав, що з часом громадяни перестануть бачити при спілкуванні з поліцією бездушних, малоосвічених, не зацікавлених у кінцевому результаті і невмотивованих чиновників в поліцейській формі. “Пропонуємо нову систему набору: прийшов у поліцію – попрацював патрульним або на інших рядових посадах, крім деяких специфічних підрозділів”, – повідомив С. Князєв.
Він також зазначив, що за бажанням та за наявності професійних якостей у патрульного з 1-3-річним досвідом його можуть рекомендувати для навчання у вузах системи МВС.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас