"Ощадбанк" продовжив спецрежим роботи відділень на 30 червня — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Ощадбанк" продовжив спецрежим роботи відділень на 30 червня

Фондовий ринок
2122
Державний “Ощадбанк” 30 червня продовжив консультативний режим роботи своїх відділень через хакерську атаку. Про це повідомляє прес-служба банку.
Як повідомляється, власники зарплатних карток “Ощадбанку”, у яких виплата зарплати припадає на термін до 30 червня включно, вчасно отримають перераховані виплати від своїх роботодавців. Всі відповідні процеси і сервіси в “Ощадбанку” працюють в нормальному режимі.
Крім того, служби фінансової установи готові забезпечити збільшений обсяг платежів, який буде обумовлений кінцем місяця, кварталу і півріччя. Після отримання заробітних плат власники банківських карток “Ощадбанку”, як завжди, зможуть вільно розпорядитися своїми коштами. Працюють канали дистанційного банківського обслуговування (веб і мобайл- банкінг Ощад 24/7), сервіс ОщадPAY, контакт-центр, POS-термінали, працює мережа банкоматів.

Довідка Finance.UA:

  • 27 червня Національний банк України попередив банки та інших учасників фінансового сектора про зовнішню хакерську атаку невідомим вірусом.
  • Експерти Group-IB заявили, що причиною масштабної атаки на компанії України став вірус-шифрувальник Petya, який блокує комп’ютери і вимагає $ 300 викупу в біткоінах.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас