Подорожчання проїзду в Києві: назвали остаточні тарифи — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Подорожчання проїзду в Києві: назвали остаточні тарифи

Особисті фінанси
3032
З 15 липня в Києві подорожчає проїзд у громадському транспорті. Так, одна поїздка в метро обійдеться пасажирам у 5 грн, на міській електричці – в 7 грн, а у всіх інших видах транспорту (автобус, тролейбус, трамвай, фунікулер) – в 4 гривні.
Однак ті, хто користується пластиковими проїзними на метро, зможуть трохи заощадити. Зокрема, при поповненні карти на 10-19 поїздок вартість однієї поїздки складе 4,9 грн, а на 50 поїздок – 4,5 гривні.
У Київській міській державній адміністрації зазначили, що підвищення вартості проїзду є вимушеним заходом (воно необхідне для підтримки муніципальних підприємств). Більше того, радник першого заступника голови КМДА Василь Яструбинський зазначив, що тарифи і зовсім могли бути ще вище. За його словами, економічно обгрунтований тариф становить 6,64 грн за користування метрополітеном і 6,91 грн за проїзд у наземному транспорті.

Довідка Finance.UA

  • Київська адміністрація пропонує підняти ціни на проїзд у метро до 5 гривень, у наземному транспорті до 4 гривень за одну поїздку з 15 липня.
За матеріалами:
Телеканал новин 24
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас