Депутати підвищили своїм помічникам зарплату на 25% — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Депутати підвищили своїм помічникам зарплату на 25%

Казна та Політика
630
Народні депутати 251 голосом підтримали проект постанови № 6525 про внесення змін до постанови Верховної Ради України «Про забезпечення діяльності народних депутатів України».
«Відповідно до цієї редакції, яка зараз діє, визначається розмір фонду оплати праці виходячи з двох місячних фондів оплати праці народного депутата, члена комітету без урахування премії (25%). Колеги, ніякої премії у нас вже давним-давно немає. І ця норма постанови всього лише знімає з фінансування фонду оплати праці працівників-консультантів 25% без будь-яких на те підстав. Тому і пропонується ці слова про неіснуючу премію з тексту постанови прибрати і дозволити таким чином нашій бухгалтерії нараховувати заробітну плату помічникам народних депутатів в повному обсязі, визначеному бюджетними призначеннями на відповідний, поточний і кожний наступний рік», – сказав під час презентації нардеп Пинзеник.
Раніше норма була прописана в такий спосіб: «Кошти на утримання помічників-консультантів незалежно від їх кількості в розмірі двох місячних фондів оплати праці члена комітету Верховної Ради України без урахування премії (25%)». Відповідним рішенням депутати прибрали слова «без урахування премії (25%)».
За матеріалами:
Hubs
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас