Річард Бренсон допоміг популярному біткойн-гаманцю залучити $40 млн інвестицій — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Річард Бренсон допоміг популярному біткойн-гаманцю залучити $40 млн інвестицій

Фондовий ринок
510
Відомий біткойн-гаманець і аналітичний сервіс Blockchain.info оголосив про закриття інвестиційного раунду серії B, в ході якого йому вдалося залучити кошти на суму $40 млн. Про це йдеться в офіційному блозі компанії.
У раунді фінансування брали участь такі відомі венчурні та інвестиційні компанії, як Google Ventures, Lakestar, Digital Currency Group, Lightspeed Venture Partners, Prudence Holdings. Також свій внесок в розвиток Blockchain.info зробив відомий британський підприємець і засновник міжнародного конгломерату Virgin Group сер Річард Бренсон.
Як зазначив CEO компанії Пітер Сміт, залучена сума стала рекордною для інвестицій в криптовалютні компанії в рамках фінансування Серії B. Завдяки залученню нових коштів розмір активів компанії досягне $70 млн.
“Наша місія полягає в створенні відкритого, доступного і справедливого фінансового майбутнього для мільярдів людей по всьому світу”, – йдеться в заяві Blockchain.info.
Залучені кошти будуть спрямовані на подальші дослідження і розробки, створення нових продуктів і на розширення масштабів діяльності компанії.
За матеріалами:
Forklog
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас