Названо найдорожче для проживання іноземців місто - опитування — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Названо найдорожче для проживання іноземців місто - опитування

Особисті фінанси
2878
За дорожнечею життя Рига займає 126-е місце в світі, випереджаючи за цим показником столиці двох інших держав Балтії – Таллінн і Вільнюс, свідчить дослідження, проведене міжнародною консалтинговою компанією “Mercer Human Resource Consulting” про дорожнечу життя за оцінкою співробітників зарубіжних компаній в 209 містах світу.
Найдорожчим з точки зору проживання в цьому році містом визнана Луанда (столиця Анголи). На другому місці опинився лідер минулого року Гонконг. Третє місце зайняв Токіо, за ним йдуть Цюріх, Сінгапур, Сеул, Женева, Шанхай, Нью-Йорк і Берн.
Пекін за дорожнечею життя посів 11-е місце, Москва – 14-е, Лондон – 30-е, Осло – 46-е, Париж – 62-е, Мілан – 71-е, Гельсінкі – 88-е, Стокгольм – 106-е місце.
У дослідженні оцінюється дорожнеча життя в 209 великих містах на п’яти континентах. В основу беруться ціни на більш ніж 200 найменувань товарів і послуг, в тому числі орендна плата за житло, продукти харчування, одяг, побутові речі, транспорт і розваги. При складанні рейтингу дорожнечі життя в містах за основу береться дорожнеча життя в Нью-Йорку, яка дорівнює 100 пунктам.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас