Компанія Lockheed Martin укладає угоду на $ 37 млрд. — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Компанія Lockheed Martin укладає угоду на $ 37 млрд.

Світ
63
Американська військова і технологічна компанія LockheedMartin за останні пару днів уклала кілька угод, включаючи контракт на міжурядові військові продажу армії США на суму $ 472 млн. І угода на продаж винищувачів F-35 більш ніж деcяти націям на суму $ 37 млрд. Компанія LockheedMartin також оголосила про поточну угоді з Tata Advanced Systems щодо виробництва F-16 в Індії.
Продаж реактивних винищувачів F-35
Компанія Lockheed Martin заявила в понеділок, що вона знаходиться на фінальному етапі укладання угоди із загальною вартістю в $ 37 млрд. на поставку більш ніж чотирьохсот реактивних винищувачів F-35 приблизно одинадцяти країнам, включаючи Австралію, Данію, Ізраїль, Італію, Японію, Нідерланди, Норвегію, Туреччину, Південну Корею, Великобританію, а також США.
Ціна на F-35 піддавалася широкій критиці, навіть з боку президента США Дональда Трампа, який в минулому році написав в Twitter, що ціна на F-35 «неконтрольована». Генеральний директор Lockheed Martin Мерилін Хьюсон тоді зустрілася з Дональдом Трампом і зазначила, що завод компанії з виробництва F-35 створить тисячі робочих місць для американців.
Відповідно до звітів, згадані моделі реактивних винищувачів, вартість яких буде оголошена на Паризькому авіасалоні на цьому тижні, поки не готові, проте очікується, що середня ціна F-35 складе близько $ 85 млн. В цілому планується продати приблизно 440 винищувачів. Літаки F-35, які вважаються винищувачами п’ятого покоління зі своєю модульованої конструкцією, матимуть три варіації.
Угода призведе до істотної зміни методів загального обсягу продажів компанії, що виходять з щорічних покупок до великої кількості багаторічних угод, які знизять витрати на їх літаки. Поточне угода має залагодити розбіжності між компанією і покупцями, що дозволить продати приблизно 135 винищувачів в 2018 з поставкою до 2020 року за середньою вартістю в $ 88 млн. Інші 150 винищувачів будуть поставлені до 2019-2020.
Згідно з інформацією, минулого тижня в Балтіморі, штат Меріленд, було проведено засідання між 11 представниками країн для обговорення умов угоди. Також була проведена екскурсія для представників компанії NorthropGrummanCorp, яка постачає обладнання для винищувачів.
Військовий контракт LMT
Нещодавно, компанія Lockheed Martin виграла контракт армії США на виробництво ракетного комплексу залпового вогню на суму $ 471.7 млн.
Контракт включає міжурядові військові продажі в такі країни, як Німеччина, Франція, Фінляндія, і, як очікується, покриє покупку більш ніж 2800 ракет для альтернативних боєголовок і 648 ракет для унітарних боєголовок. Також в угоду входить інтегрована логістична підтримка з боку компанії. Очікується, що операція буде завершена до липня 2019 року, виробництвом займеться завод компанії в Техасі.
За матеріалами:
Trade12
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас