Директор із управління персоналом Альфа-Банку Україна Тетяна Стрекаль увійшла до ТОП-20 HR-лідерів України — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Директор із управління персоналом Альфа-Банку Україна Тетяна Стрекаль увійшла до ТОП-20 HR-лідерів України

Особисті фінанси
136
Директора із управління персоналом Альфа-Банку Україна Тетяну Стрекаль було названо однією з 20 найкращих HR-лідерів України за результатами опитування, ініційованого Міжнародним кадровим порталом HeadHunter Україна у рамках щорічної «Премії HR-бренд Україна 2017».
Метою проведення опитування було визначення HR-персони України та ефективних HR-лідерів, які формують стандарти та майбутнє професії HR в Україні. До ТОП-20, на думку респондентів, увійшли яскраві HR-персони, які активно розвивають не тільки свої компанії, а й бізнес-культуру України в цілому. Організатори підкреслюють, що опитування було відкритим – тобто респондентам не надавалися варіанти відповідей, що дозволяло самостійно запропонувати людей, яких HR-спільнота вважає лідерами у сфері управління персоналом.
«Мені надзвичайно приємно отримати таке високе визнання від професійної HR-спільноти та розділити його із усією командою департаменту персоналу. Разом ми активно розвиваємо наших співробітників і формуємо не просто команду мрії, а велику родину об’єднаного банку. Я переконана, що разом ми збудуємо банк номер один в країні – найкраще місце для роботи, спілкування та професійного зростання усіх і кожного», – зазначила Тетяна Стрекаль, директор із управління персоналом Альфа-Банку Україна, керівник функції «Управління персоналом» Альфа-Банку Україна та Укрсоцбанку.
До ТОП-20 HR-лідерів увійшли представники різних професійних сфер від агросектору та IT до виробництва і рітейлу. Серед них – Сергій Береснєв (Ельдорадо), Ірина Брижак (METRO Cash & Carry Ukraine), Лариса Брувер ( «1 + 1 Медіа»), Наталія Віннікова (Лантманнен Акса), Анна Власова (Школа HRM), Марина Вишегородських (Ciklum), Лора Гасай (Ліга:Закон), Ольга Горбановська (EY) та інші.
За матеріалами:
Альфа-Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас