Найкращі студенти Школи банкіра від Конкорд банку отримали сертифікати і стажування — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Найкращі студенти Школи банкіра від Конкорд банку отримали сертифікати і стажування

Особисті фінанси
19
Найкращі студенти Школи банкіра від Конкорд банку отримали сертифікати і стажування
Ну ось і все :)
13 найкращих студентів нашої Школи банкіри Конкорд банку, що успішно здали важкий підсумковий іспит, отримали офіційні сертифікати про закінчення навчання із рук голови правління Валентина Міняйло, а у якості подарунку – улюбленця молоді, створений спеціально під безвіз і для безпроблемних мандрівок чи навчання за кордоном – картку «inJoy».
Нагадаємо, протягом 2 місяців кращі фахівці Конкорд банку розбирали зі студентами грошову реформу і очищення банківської системи, як успішно проходити співбесіду навіть в будь-якій компанії і усю структуру типового українського банку – від ризик-менеджменту до тарифного комітету, від фін.моніторінга до кредитної адміністрації, від ради з інформаційної безпеки до департаменту грошового обігу і більше 20 (!) ефективних шляхів заробітку банками грошей – від маржинального доходу до зустрічної угоди.
А вже в липні студенти почнуть стажування у стінах нашого банку по бажаним напрямам. А найкращих з кращих ви обов’язково колись зустрінете у якості досвідчених менеджерів, завітавши до нашого банку :)
За матеріалами:
Конкорд
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас