В Samsung Galaxy Note 8 з'явиться давно очікувана опція — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Samsung Galaxy Note 8 з'явиться давно очікувана опція

Фондовий ринок
3321
У мережі вже давно обговорюють ще не анонсований флагманський смартпед Galaxy Note 8 від Samsung. Очікується, що він буде виконаний в такому ж дизайні, як представлені раніше Galaxy S8 і Galaxy S8 Plus. Довгий час ходили чутки, що він отримає вбудований в дисплей сканер відбитків пальців, але днями представник південнокорейської компанії офіційно спростував цю інформацію. За його словами, вони вирішили відмовитися від цієї ідеї через різні технічні обмеження. Тепер же з’явилися нові схематичні зображення Galaxy Note 8, істотно відрізнявся від попереднього.
Згідно з новими зображеннями, Galaxy Note 8, як і Galaxy S8, отримає витягнуту форму. Також в ньому буде встановлена ​​подвійна основна камера з двома сенсорами з боків. Один з них, скоріш за все, служить для зчитування рівня серцевого ритму. Другий може виявитися спалах або лазерний автофокус. Під камерою знаходиться сканер відбитків пальців. Нагадаємо, що в Galaxy S8 і S8 Galaxy Plus він знаходиться збоку від камери, що викликає деякі незручності.
Також Galaxy Note 8 може отримати довгоочікувану многую опцію – стереодинаміки. На схемі видно, що динаміки будуть перебувати на верхній і нижній гранях. Є чутки, що за їх настройку відповідає компанія AKG, що належить Samsung.
Ще один витік щодо Galaxy Note 8 є те, що у нього екран буде займати ще більшу площу передньої панелі, ніж в Galaxy S8 і Galaxy S8 Plus. Це буде досягнуто за рахунок зменшення заокруглення кутів екрану.
За матеріалами:
4PDA
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас