Blackstone залучила рекордні 7,8 млрд євро інвестицій в нерухомість у Європі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Blackstone залучила рекордні 7,8 млрд євро інвестицій в нерухомість у Європі

Фондовий ринок
485
Інвесткомпанія Blackstone Group LP залучила 7,8 млрд євро в фонд, який займеться придбанням активів у сфері комерційної нерухомості в Європі.
Залучений обсяг коштів є рекордним для подібного фонду, пише газета The Wall Street Journal.
Фонд сфокусується на ризикованих операціях, в тому числі на купівлі нерухомості, що вимагає ремонту або зміни позиціонування на ринку, відзначають в Blackstone.
З урахуванням того, що Blackstone зазвичай використовує 70%-ний кредитний важіль при купівлі нерухомості, інвестиції фонду можуть досягти 24 млрд євро, зазначають експерти.
Загалом Blackstone управляє активами на суму $368 млрд, в тому числі нерухомістю вартістю $102 млрд.
Blackstone залишалася ключовим гравцем на європейському ринку нерухомості в періоди політичної та фінансової нестабільності. Інвесткомпанія продовжувала купувати нерухомість в умовах Brexit і боргової кризи в єврозоні, коли ціни на комерційні об’єкти знижувалися.
Компанія була впевнена, що отримає “належну компенсацію” за прийняті ризики, оскільки ціни на нерухомість відображали складні обставини, заявив керівник операцій Blackstone в сфері нерухомості Джонатан Грей.
Раніше в цьому місяці Blackstone оголосила про купівлю за 1,76 млрд євро фінської компанії Sponda Oyj, що володіє офісною нерухомістю і торговими центрами в Фінляндії. Сума угоди з урахуванням боргу Sponda склала 3,8 млрд євро.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас