В Альфа-банку прокоментували чутки про вихід з України — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Альфа-банку прокоментували чутки про вихід з України

Фондовий ринок
2780
Альфа-банк сьогодні зазнає труднощів з роботою в Україні, однак продавати цей бізнес поки не збирається і сподівається на нормалізацію відносин між країнами, заявив співвласник одного з найбільших приватних російських банків Петро Авен.
“Ми поки до цього рішення (про продаж українського бізнесу – ред.) не прийшли, ми вирішили там працювати, ми не державний банк”, – сказав він в інтерв’ю телеканалу “Росія 24”.
При цьому, за словами Авена, Альфа-банку тяжко працювати в Україні. “Тільки в минулому місяці у нас було 80 атак на банк на різні відділення в різних містах (України), кидають пляшки із запальною сумішшю, в щоденному режимі заливають банкомати будівельною піною… Тому там тяжко працювати, там великі проблеми у нас, звичайно”, – додав він.
Авен зазначив, що український бізнес неприбутковий і не показує “хороших цифр”, однак на його будівництво було витрачено “багато зусиль”, і Альфа-банк поки не має наміру від нього позбавлятися.
Український бізнес Альфа-банку складають Альфа-банк Україна і Укрсоцбанк, що належить “Альфа-груп”. Альфа-банк Україна – великий український комерційний банк з міжнародним капіталом, який входить до приватної інвестиційної холдингової компанії ABH Holdings S.A.
За матеріалами:
РІА Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас