Даруємо корисні лайфхаки для подорожуючих — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Даруємо корисні лайфхаки для подорожуючих

Особисті фінанси
668
1. З Platinum Mastercard® подорож розпочнеться з комфортної лаунж зони у міжнародному аеропорті Бориспіль: до 2 годин вільного доступу до інтернету, безлімітних прохолодних та інших напоїв. При бажанні – всім забезпечено смачний перекус. І все це безкоштовно!
А ще картки Platinum Mastercard® та Visa Platinum відкривають двері до програми «Lounge Key» – залам очікування бізнес класу у 800 аеропортах по всьому світу!
У межах пакету послуг La Famiglia – є можливість оформити безкоштовно картки преміум класу для усієї родини, в тому числі і діткам від 4-х років. Скористайтесь цією нагодою і комфорт на початку подорожі- гарантовано Mastercard®!
2. З FAST LINE – ніяких черг при реєстрації та оформленні вильоту, а ще персональне супроводження пасажира працівником служби «Fast line», прискорене проходження паспортного та митного контролю та авіаційної безпеки; супроводження пасажира, у т.ч неповнолітніх дітей без супроводу дорослих, до/від борту літака комфортабельним транспортом.
Для клієнтів пакету послуг La Famiglia від ПРАВЕКС-БАНК – знижка 20%!
Даруємо корисні лайфхаки для подорожуючих
3. Туристична страховка – з розширеним покриттям по опціям страхування для тих, хто обожнює активний відпочинок.
У межах пакету послуг «La Famiglia» від ПАТКБК «ПРАВЕКС-Банк» клієнти мають можливість доплативши всього 168 грн забезпечити свій спокій пірнаючи з аквалангом, або займаючись серфінгом.
4. Економія на конвертації валют при розрахунках платіжною карткою – буде забезпечено з картками ПРАВЕКС-БАНК: ПРАВЕКС-БАНК буде конвертувати гривню у долари США або євро по такому ж курсу, який Банк використовує купуючи валюту у клієнтів на відділеннях.
Крім того, власники пакетів «La Famiglia» не сплачують комісію за конвертацію. (Особисто перевірити, що наш курс найкращий можна на сайті Finance.ua за посиланням)
5. Подорожуючи знімайте готівку без комісії: в банкоматах банків групи Intesa Sanpaolo за кордоном.
Нагадуємо, що «ПРАВЕКС-БАНК» входить в Італійську банківську групу Intesa Sanpaolo, філії та представництва Інтеза Санпаоло обслуговують 19,2 мільйона клієнтів у 40 країнах світу.
6. Забезпечити зберігання цінних речей, документів та коштів допоможе банківська скриня, або сейф.
Для клієнтів пакету послуг «La Famiglia» оренда сейфу на рік зі знижкою 50%!
7. Консьєрж-сервіс допоможе у вирішенні багатьох питань дистанційно: бронювання готелів, квитків та інше.
«Особистий помічник 24\7» від пакету послуг «La Famiglia» зробить букінг швидким та комфортним, дистанційно по Viber або Telegram.
8. Економія на шопінгу – не забувайте повернути TaxFree, а це до 19% суттєвої економії!
В Україні повернути TaxFree можна звернувшись у відділення ПРАВЄКС-Банку.
Бажаємо тільки приємних вражень під час подорожей!
За матеріалами:
Правекс Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас