У Києві спливли розкрадання на 19 млн грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Києві спливли розкрадання на 19 млн грн

Кримінал
678
У Києві виявили факти привласнення 18,7 млн грн бюджетних коштів, – йдеться в повідомленні прес-служби ДФС.
Як уточнюють у відомстві, співробітники Міжрегіонального управління по боротьбі з відмиванням доходів, отриманих злочинним шляхом, Офісу великих платників податків ДФС спільно з СБУ встановлено факти можливого привласнення бюджетних коштів: одне з державних підприємств транспортної галузі оголосило відкриті торги із закупівлі послуг із забезпечення харчування, переможцем яких стало приватне підприємство, зареєстроване в Києві.
Однак «за результатами аналізу податкової звітності встановлено, що продукцію, необхідну для надання відповідних послуг, вказане підприємство фактично не отримувало, а отже, не могло реалізовувати такі послуги на адресу державного підприємства».
«Внесення в офіційні документи відомостей, що не відповідають дійсності, призвело до ймовірної легалізації (відмивання) доходів, отриманих злочинним шляхом, на загальну суму 18,7 млн грн», – сказано в релізі.
За даними фактами до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості про вчинення кримінального злочину за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 366 КК України.
Здійснюється кримінальне провадження, резюмували в ДФС.
За матеріалами:
Hubs
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас