Найважливіші цифри і новини вівторка, 29 травня — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Найважливіші цифри і новини вівторка, 29 травня

472
Найважливіші цифри і новини вівторка, 29 травня
  • Прем’єр-міністр обіцяє додатково виділити 5 млрд. грн на українські дороги
  • Україна імпортувала зі Словаччини 4 мільярди кубометрів газу з початку року
  • Мандрівникам пропонують 2,5 тисячі євро на місяць за поїздки по світу
  • ДТЕК хоче завозити по 100 тис. тонн російського антрациту щомісяця
  • ФГВФО продав активи 36 банків на 19,5 млн грн
Куди бізнес інвестує гроші в Україні
«Структура капітальних інвестицій показує, що головним об’єктом для інвестицій залишається промисловість, але інвестиції в сільське господарство зростають прискореними темпами. За 1 кв. 2017 року інвестиції в сільське господарство зросли на 58% в порівнянні з 1 кв. 2016 року», – уточнюють в УАЦ.
Заклик офіцерів запасу: в Міноборони розповіли, кого забиратимуть в армію
«Сьогодні міністром оборони підписано наказ, який визначає порядок призову на військову службу офіцерів в 2017 році. Наказ відправлений до Міністерства юстиції і після затвердження відповідним органом управління він набере чинності. Можуть бути призвані особи у віці до 43 років, які пройшли повний курс військової підготовки за програмою офіцерів запасу і закінчили військові кафедри», – сказав Артеменко.
Експерт розповів, скільки українців мають кредит в ломбарді
“В Європі цей показник сягає 50%. Ми розраховуємо, що через два-три роки ми досягнемо рівня в 30%. Хоча ще два роки тому під заставу техніки ми видавали 12% позик”, – сказав генеральний директор мережі ломбардів “Благо” Олександр Северинов.
У Києві розстріляли екс-директора Укрспирту – ЗМІ
“Надійшло повідомлення від перехожого, який розповів, що на вулиці Михайла Гришка невідомий на автомобілі Audi зробив кілька пострілів у чоловіка і поїхав у напрямку проспекту Петра Григоренка. Так, за попередніми даними, потерпілий отримав смертельне вогнепальне поранення в спину”, – зазначили в поліції.
Політика НБУ не зміниться до призначення нового глави – Смолій
“Хочу заспокоїти банківське співтовариство і бізнес, що поки я перебуваю на цій посаді, в Національному банку нічого не зміниться. Якщо всі чекають, що у нас буде якесь неконтрольоване прийняття рішень або хтось буде боятися прийняти ці рішення, то нехай пам’ятають, що правління НБУ має кворум. У правління є графік засідання – двічі на тиждень, і процедура винесення питань на правління не змінюється”, – сказав він.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас