У Німеччині "російська мафія" взяла під контроль понад 200 фірм з догляду за інвалідами - ЗМІ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Німеччині "російська мафія" взяла під контроль понад 200 фірм з догляду за інвалідами - ЗМІ

Кримінал
1164
У Німеччині правоохоронні органи заявили про вплив “російської мафії” на фірми з догляду інвалідами та хворими. Майже 230 таких фірм, заснованих вихідцями з колишнього СРСР, запідозрені в підробці рахунків про надані послуги. Багато фірм замішані у відмиванні грошей і рекеті, повідомляється в газеті Die Welt, пише Російська служба DW.
Близько 230 фірм з догляду за хворими та інвалідами, засновані вихідцями з колишнього СРСР, створили систему координованої підробки рахунків про надані послуги, і ця система існує на значній частині території Німеччини.
Повідомляється, що фірми, перебуваючи у змові з пацієнтами і лікарями, виставляють страховим компаніям фіктивні рахунки за послуги, які вони насправді не надавали, наголошується в доповіді спеціальної слідчої групи Федерального відомства у кримінальних справах (BKA) і відомства з кримінальних справ федеральної землі Північний Рейн – Вестфалія.
Такі фірми особливо активні в Північному Рейні – Вестфалії, Берліні, Нижній Саксонії, Бранденбурзі і Баварії. Майже дві третини цих компаній пов’язані один з одною через різні мережі на території всієї країни, а координуються в основному з Берліна. Фірми та їх керівництво займаються також відмиванням грошей, вимаганням і нелегальним гральним бізнесом. Деяких керівників фірм підозрюють у замовних вбивствах.
За матеріалами:
Deutsche Welle
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас