Burisma Злочевського купує 3 українські нафтогазові компанії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Burisma Злочевського купує 3 українські нафтогазові компанії

Фондовий ринок
739
Компанія Brociti Investments Limited (Кіпр), що входить в групу Burisma, отримала дозвіл Антимонопольного комітету на придбання понад 50% компанії Diloretio Holdings LTD (Кіпр), якій, у свою чергу, в Україні належить 3 нафтогазові компанії. Про це йдеться в повідомленні Антимонопольного комітету.
Diloretio Holdings володіє в Україні компаніями «Системойлінженірінг», «Нафтогазпромислова геологія» і «Технокомсервис» (усі – Київ). Зокрема, «Системойлінжинірінг» здійснює видобуток газу на Водяновській площі в Харківській області. У минулому році видобуток газу цією компанією становив близько 75 млн куб. м.
«Нафтогазпромислова геологія» має 2 спеціальні дозволи на Йордансько-Дейнековську і Матешинсько-Легейдивську нафтогазоносні площі в Полтавській області. Обидва ці спецдозволи були видані 24 жовтня 2013 р. строком на 20 років. «Компанія «Технокомсервіс» також має 2 ліцензії на видобуток вуглеводнів – на Степковській і Жовтневій площі в Харківській області. Видані вони були 14 жовтня 2011 р. строком на 20 років. У статистичних даних Міністерства енергетики та вугільної промисловості з видобутку газу до 2016 р. ці компанії відсутні.
Примітно, що «Компанія «Технокомсервіс» зареєстрована за тією ж юридичною адресою, що і компанії групи Burisma – Київ, вулиця Рилєєва,10-А, а «Системойлінженірінг» у 2016 р. фігурувала в матеріалах розслідування прокуратури стосовно компаній групи Burisma.
За матеріалами:
oilnews
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас