Втрата довіри: виконавчий директор Ford буде звільнений — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Втрата довіри: виконавчий директор Ford буде звільнений

Фондовий ринок
667
Виконавчий директор американського автовиробника Ford Марк Філдс, який очолює компанію з 2014 року, буде звільнений у зв’язку з втратою довіри. Про це повідомив 21 травня журнал Forbes з посиланням на інформовані джерела.
Вони повідомили виданню, що офіційно про відставку Філдса буде оголошено в понеділок, 22 травня.
Виконавчим директором Ford замість Філдса буде призначений Джеймс Хекетт, який до цього часу очолював дочірню компанію Ford, яка займається створенням автономних транспортних засобів, Ford Smart Mobility.
Разом з Філдсом компанію залишить віце-президент Ford зі зв’язків з громадськістю Рей Дей. Його на цій посаді змінить віце-президент Ford з питань комунікацій в Азіатсько-Тихоокеанському регіоні Марк Трубі.
Перетрушування керівництва компанії відбувається на тлі втрати довіри до лідерських якостей Філдса з боку голови ради директорів Ford Білла Форда та інших членів ради директорів компанії. Філдс змінив попереднього CEO Ford Алана Маллалі в середині 2014 року, але не зміг перейняти його навичок у справі об’єднання працівників навколо спільної місії і в прийнятті стратегічних рішень про розвиток компанії.
За матеріалами:
Forbes
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас