Авіатори почали брати гроші з пасажирів до двох років — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Авіатори почали брати гроші з пасажирів до двох років

Особисті фінанси
896
Керівництво австралійського бюджетного авіаперевізника Jetstar прийняло рішення зробити платними перельоти для зовсім маленьких дітей.
Як повідомила представник компанії, вартість прольоту пасажирів до двох років на внутрішніх рейсах Jetstar буде становити 30 доларів (близько $23), а на міжнародних – 50 доларів (близько $38), передає ТАСС.
“Ми розуміємо, що стягування додаткової плати може виявитися непопулярним, однак надання нашим клієнтам права вибору і стягування з них плати конкретно за ті послуги, яких вони потребують, допомагають нам пропонувати найнижчі із можливих ціни на щоденній основі”, – пояснила представник Jetstar, уточнивши, що оплата перельоту маленьких дітей передбачає можливість перевезення до чотирьох предметів догляду за дитиною, у тому числі коляски, прогулянкової коляски, люльки-переноски і стільця для годування.
Рішення Jetstar є досить ризикованим насамперед щодо внутрішніх рейсів, оскільки дві провідні австралійські авіакомпанії – Qantas і Virgin Australia перевозять дітей до двох років, між містами країни безкоштовно. Водночас пасажири міжнародних рейсів цих компаній платять за маленьких дітей 10% вартості дорослого квитка.
Діти, старші за два роки, літають на літаках усіх австралійських компаній на окремих місцях, квитки на які продаються за повну вартість.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас