Українці зламали Opera VPN в спробі зайти в ВКонтакте — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Українці зламали Opera VPN в спробі зайти в ВКонтакте

Фондовий ринок
49370
Мобільний додаток Opera VPN, який дозволяє заходити на заблоковані сайти, 18 травня виявився недоступним в магазинах Google Play і App Store в українському сегменті. Про це vc.ru розповіли користувачі з України.
При спробі завантажити додаток в Google Play з’являється попередження про те, що контент недоступний на території країни. Аналогічне повідомлення бачать і власники iOS-пристроїв. При цьому ще ввечері 17 травня, за словами співрозмовника видання, сервіс Opera VPN був доступний для скачування в App Store.
17 травня в коментарях до додатку Google Play українці масово скаржилися на непрацездатність Opera VPN. Представник OSL Networks, яка займається розробкою браузера Opera, визнав наявність проблеми, але запевнив, що її було усунено.
“Прийміть наші вибачення, оскільки через несподівано великий припливу користувачів, викликаний вчорашнім блокуванням соціальних мереж на Україні, наші системи деякий час мали невеликі проблеми з підключенням користувачів. В даний момент проблему вирішено”, – сказав представник компанії.
 
За матеріалами:
bigmir.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас