Гейтс назвав три найбільш перспективні сфери для старту кар'єри — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Гейтс назвав три найбільш перспективні сфери для старту кар'єри

Світ
5940
Білл Гейтс, співзасновник Microsoft, у своєму Twitter написав, що якби він закінчував коледж сьогодні, то шукав би роботу в сфері штучного інтелекту, біологічних наук або енергетики, пише VentureBeat.
Білл Гейтс вважає, що варто чекати проривів у сфері штучного інтелекту. Він прогнозує, що за 20 років роботи займуть мільйони робочих місць, і що вони мають оподатковуватися податком, еквівалентним прибутковому податку зі співробітника-людини, щоб компенсувати наслідки автоматизації.
Ця його думка, що отримала широке висвітлення в середині лютого, викликала резонанс у світі — з ним не погодилися багато експертів, у тому числі старший віце-президент IBM Девід Кенні і екс-міністр фінансів Росії Олексій Кудрін. А ось Стів Казінс, директор компанії Savioke, підтримав цю точку зору.
Співзасновник Microsoft також вважає, що біологічні технології будуть активно розвиватися, і через 10-15 років біотерористи створять штучні віруси. Крім того, сучасні дослідження багато в чому стосуються розвитку енергетики, це важливо для суспільства, а тому через 15 років відновлювана енергетика випередить вуглеводневу.
За матеріалами:
hightech.fm
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас