GM припинить продаж автомобілів в Індії, продасть операції в ПАР — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

GM припинить продаж автомобілів в Індії, продасть операції в ПАР

Фондовий ринок
288
General Motors (GM) припинить продаж автомобілів в Індії, а також продасть виробничі активи в ПАР в рамках реструктуризації міжнародних операцій.
Як йдеться в прес-релізі GM, підприємство в індійському місті Талегаон надалі буде випускати автомобілі виключно на експорт.
Завод залишиться “експортним хабом” для ринків Мексики, Центральної і Південної Америки, зазначають в GM.
Південноафриканські операції GM будуть продані японській компанії Isuzu Motors. Isuzu придбає підприємство GM в південноафриканському місті Струандейл, а також 30%-ву частку американського автовиробника в СП з виробництва вантажівок Isuzu Truck South Africa.
Isuzu також придбає частку (57,7%), що належить GM, в GM East Africa.
GM припинить продаж автомобілів Chevrolet на ринках Індії та Південної Африки до кінця 2017 року, йдеться в прес-релізі.
Автовиробник продовжує працювати з PSA Group для оцінки майбутнього бренду Opel в ПАР, зазначають в GM.
“Галузь продовжує змінюватися, і ми трансформуємо наш бізнес, роблячи GM більш спеціалізованою і більш дисциплінованою компанією, – заявила голова ради директорів і головний виконавчий директор GM Мері Барра. – Ми віддані використанню капіталу в сферах, що приносять більш високий дохід”.
Американський автовиробник також має намір оптимізувати роботу регіональної штаб-квартири, розташованої в Сінгапурі, яка продовжить здійснювати стратегічний контроль операцій GM на ринках Австралії, Нової Зеландії, Індії, Південної Кореї та Південно-Східної Азії.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас