Меркель: Лондон поплатиться, якщо обмежить пересування громадян ЄС — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Меркель: Лондон поплатиться, якщо обмежить пересування громадян ЄС

Світ
562
Канцлер ФРН Ангела Меркель попередила, що Лондону доведеться заплатити ціну за встановлення обмежень на пересування громадян ЄС.
Великобританії доведеться поплатитися у разі обмеження свободи пересування громадян Європейського Союзу після виходу з нього. Про це у середу, 17 травня, заявила канцлер Німеччини Ангела Меркель.
“Це не злий намір. Але не можна користуватися всіма перевагами (Євросоюзу, – ред.), але при цьому казати, що буде ліміт у 100 чи 200 тисяч громадян ЄС, не більше, або ж (нехай приїжджають, – ред.) лише дослідники, але, будь ласка, ніхто інший. Це не спрацює”, – сказала Меркель. За її словами, у такому випадку 27 країн-членів Євросоюзу подумають про те, якими додатковими обмеженнями відреагувати, щоб компенсувати кроки Лондона.

Довідка Finance.UA:

  • 8 травня прем’єр-міністер Великобританії Тереза Мей пообіцяла виконати план Консервативної партії щодо скорочення щорічної імміграції до рівня у 100 тисяч осіб.
  • За 12 місяців станом на вересень минулого року до Великобританії прибули 273 тисячі мігрантів – на 49 тисяч менше, ніж роком раніше.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас