Колишню керівницю Ощадбанку кинули за ґрати на 9 років за крадіжку грошей клієнта — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Колишню керівницю Ощадбанку кинули за ґрати на 9 років за крадіжку грошей клієнта

Кримінал
1549
Фастівська місцева прокуратура довела провину екс-керуючої одного з відділень АТ “Ощадбанк”, яка заволоділа коштами позичальника в сумі 229 тис. грн, суд засудив її до 9 років позбавлення волі.
“Прокуратура підтримала державне обвинувачення стосовно особи, яка, перебуваючи на посаді керуючої одного з відділень АТ “Ощадбанк”, підробляючи підписи в документах на видачу готівки за кредитною лінією одного з клієнтів, заволоділа коштами позичальника на суму 229 тис. грн”, – повідомляє прес-служба прокуратури Київської області в середу.
Ця керуюча, маючи організаційно-розпорядчі обов’язки, давала вказівку касирам банку про те, що вони мають видати кошти з каси для передання їх позичальнику, оскільки він особисто з’явитися не може. Отримані кошти екс-керуюча залишала собі.
Наразі суд визнав екс-керівника відділення банку винною у вчиненні злочинів, визначених ч. 2, 3 ст. 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) і ч. 1 ст. 366 (службове підроблення) КК України і призначив покарання у вигляді 9 років позбавлення волі.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас