В 1С розповіли, яким чином користувачів торкнуться санкції РНБО — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В 1С розповіли, яким чином користувачів торкнуться санкції РНБО

Фондовий ринок
4461
Компанія 1С запевняє в тому, що санкції Ради національної безпеки і оборони проти Росії, схвалені сьогодні Указом президента України №133 / 2017 “Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 28 квітня 2017 року” Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)”, стосуються лише окремих юридичних осіб-представників компанії на території України.
Про це йдеться в повідомленні прес-служби 1С.
Як повідомляється, програма 1С: Підприємство повністю працездатна, а обслуговування і технічна підтримка користувачів проходить у штатному режимі. Також компанія зазначила, що її партнери продовжують надавати послуги з оновлення продуктів та інформаційно-технологічної підтримки користувачів програмних продуктів 1С: Підприємства.

Довідка Finance.UA:

  • Президент України Петро Порошенко розширив персональні спеціальні економічні санкції на низку відомих російських IT-компаній та пов’язаних з ними українських юросіб.
  • Зокрема, новий указ президента України Петра Порошенка №133/2017 крім обмеження доступу на сайтах «ВКонтакте» і «Одноклассники», передбачає санкції стосовно «1С» — російської компанії, яка розробляє програмне забезпечення для бухгалтерського обліку.
  • Також будуть заблоковані сайти антивірусних компаній Лабораторія Касперського та DrWeb.
  • Крім цього, доступ буде заблокований до всіх сервісів Mail.Ru Яндексу, окрім головної сторінки пошуковика.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас