Авіакомпанія Delta почне використовувати технологію розпізнавання облич — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Авіакомпанія Delta почне використовувати технологію розпізнавання облич

Фондовий ринок
248
Авіакомпанія Delta Air Lines цього літа випробує технологію розпізнавання облич у міжнародному аеропорту Сент-Пол в Міннеаполісі. Там будуть встановлені чотири машини для приймання багажу, які працюватимуть в автоматичному режимі. Один з пристроїв буде використовувати технологію розпізнавання облич, порівнюючи обличчя пасажирів з фотографіями в паспортах, таким чином встановлюючи їх особу. Пристрої обійшлися компанії в $600 тисяч. Під час тестування технології Delta буде збирати відгуки клієнтів, повідомляється в прес-релізі компанії.
«Ми очікуємо, що ці інвестиції і новий процес [реєстрацію багажу] дозволять заощадити час клієнтів», — сказав перший віце-президент Delta Гарет Джойс. За його словами, звільнені від роботи по реєстрації багажу співробітники компанії зможуть зайнятися «більш продуманим» обслуговуванням клієнтів.
Впровадження авіакомпанією автоматичних машин з приймання багажу та технології розпізнавання облич — це черговий крок до упорядкування робочих процесів. Раніше Delta представила передову технологію виявлення місцезнаходження багажу за допомогою RFID-міток, завдяки якій пасажири можуть відстежити переміщення своєю поклажі за допомогою програми на смартфоні. Ця опція доступна в 84 американських аеропортах. Попередні нововведення компанії, пов’язані з оптимізацією роботи, включають в себе також відкриття кіосків продажу квитків та реєстрацію через мобільний додаток.
За матеріалами:
hightech.fm
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас