Mail.ru не планує коригувати фінпрогнози через санкції з боку України — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Mail.ru не планує коригувати фінпрогнози через санкції з боку України

Фондовий ринок
440
Mail.ru Group не коригуватиме фінансові плани компанії на тлі санкцій, введені Україною щодо активів компанії, зазначено в заяві групи.
“Оскільки частка українського бізнесу в структурі виручки Mail.ru Group незначна, ми не бачимо причин для коригування наших фінансових планів і продовжимо активно розвиватися на ринку в різних напрямках”, – йдеться в заяві.
Mail.ru зазначила, що в роботі сервісів нічого не зміниться, компанія продовжить надавати послуги користувачами в усіх країнах. “Нашій багатомільйонній аудиторії на території України ми хочемо сказати, що в нашій роботі нічого не зміниться, ми будемо й далі надавати всі сервіси нашим користувачам у всіх країнах, а можливості спеціальних сервісів дозволять продовжити використовувати наші інтернет-ресурси. Інтереси користувачів завжди були нашим пріоритетом”, – йдеться в повідомленні.
Група зазначає, що близько 25 млн жителів України спілкуються на заблокованих платформах.
“Нам прикро через новину про політично вмотивоване рішення влади України заборонити використання соціальних мереж “ВКонтакте”, “Одноклассники” і ресурсів Mail.ru на території своєї країни. Це рішення вдарить насамперед по самих користувачах – громадянах України”, – додає компанія.
Mail.ru також попередила співробітників, партнерів і клієнтів на території України, що всі зобов’язання компанії перед ними будуть виконані в повному обсязі.

Довідка Finance.UA:

  • Президент України Петро Порошенко розширив персональні спеціальні економічні санкції на низку російський відомих IT-компаній і пов’язаних із ними українських юросіб.
  • Зокрема, новий указ президента України Петра Порошенка №133/2017 крім обмеження доступу на сайтах «ВКонтакте» і «Однокласники», передбачає санкції щодо «1С» — російської компанії, яка розробляє програмне забезпечення для бухгалтерського обліку.
  • Блоковані також будуть сайти антивірусних компаній Лабораторія Касперського та DrWeb.
  • Крім цього, доступ буде заблокований до всіх сервісів Mail.Ru Яндекса, окрім головної сторінки пошуковика.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас