Після купівлі "Промінвестбанк" зможе стати великою установою в банківській системі України – Новак — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Після купівлі "Промінвестбанк" зможе стати великою установою в банківській системі України – Новак

Фондовий ринок
1113
Якщо нові власники “Промінвестбанку” збільшать статутний капітал, вкладуть гроші, будуть його розвивати, то, звісно, є шанс на появу ще однієї великої установи в банківській системі України. Таку думку висловив кандидат економічних наук, голова Комітету економістів України Андрій Новак.
Коментуючи можливу купівлю “Промінвестбанку” українськими бізнесменами, експерт нагадав, що це перший в Україні банк, який потрапив під санкції США, і це частково паралізувало його роботу. Однак той факт, що українські бізнесмени можуть придбати фінансову установу, що належить російським структурам, цілком може означати повернення банку в економічні процеси української економіки.
“Купівля “Промінвестбанку” цілком може означати повернення банку в економічні процеси української економіки. Тому що це відбувається в контексті виходу російських банків із банківського ринку України зі зрозумілих причин. Вони продають свої активи в Україні, і немає нічого дивного, що ці активи може купити хтось з українських бізнесменів. Якщо нові власники “Промінвестбанку” збільшать статутний капітал, вкладуть гроші, будуть його розвивати, то, звісно, є шанс на появу ще однієї великої установи в банківській системі України”, – зазначив Андрій Новак.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас