Сорос в I кварталі купив акції Snap, Баффет продав папери 21st Century Fox — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Сорос в I кварталі купив акції Snap, Баффет продав папери 21st Century Fox

Фондовий ринок
313
Інвестиційна компанія американського мільярдера Уоррена Баффета Berkshire Hathaway в першому кварталі купила акції Bank of New York Mellon і Southwest Airlines, повідомляється в матеріалах, направлених фірмою в Комісію з цінних паперів і бірж США.
Крім того, інвестфірма збільшила свій пакет паперів American Airlines, але трохи скоротила частку в Delta Air Lines.
При цьому Berkshire Hathaway розпродала всі належні їй акції 21st Century Fox класу “A”.
Також інвесткомпанія придбала 72 млн акцій Apple, збільшивши пакет до 129,36 млн акцій, повідомляє Yahoo! Finance.
Soros Fund Management, засновником якого є відомий інвестор і мільярдер Джордж Сорос, в першому кварталі придбала значний пакет Snap (близько 1,7 млн акцій). Крім того, вона придбала папери ConocoPhillips і FireEye, а також збільшила кількість приналежних їй акцій Facebook, Hewlett Packard Enterprise і Mondelez International.
При цьому інвестфірма скоротила свою частку в Amazon.com, Abbott Labs, Delta Air Lines і eBay.
Фонд Greenlight Capital мільярдера Девіда Ейнхорна у січні-березні продав частину пакета Apple, скоротивши його до 4,2 млн акцій з приблизно 6,1 млн наприкінці минулого року. У той же час він збільшив свою частку в General Motors до 55 млн паперів з близько 13 млн.
Крім цього, фонд купив акції Micron Technology і Perrigo, а також збільшив пакет паперів Yahoo. При цьому він продав частину акцій IAC/Interactive, Rite Aid, Time Warner і Yelp.
Мільярдер Карл Айкан у січні-березні розпродав всі належні йому папери Allergan і Nuance Communications, але збільшив пакет акцій Herbalife.
Хедж-фонд Pershing Square Capital Management, що належить мільярдерові Біллу Акману, в цьому році продав папери Valeant Pharmaceuticals.
Хедж-фонд Paulson & Co. Inc., створений мільярдером Джоном Полсоном, з початку поточного року придбав акції Amazon, Arconic і Sarepta Therapeutics.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас