Alfa Jazz Fest у Львові перейменують через можливий ребрендинг Альфа-Банку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Alfa Jazz Fest у Львові перейменують через можливий ребрендинг Альфа-Банку

Фондовий ринок
764
Альфа-Банк (Україна) прийняв пропозицію оргкомітету міжнародного джазового фестивалю Alfa Jazz Fest, що проводиться ним з 2011 року у Львові, про ребрендинг фестивалю та організацію його з 2018 року під назвою Leopolis Jazz Fest.
“Зараз ми проходимо період інтеграції Альфа-Банку та Укрсоцбанку і не знаємо, з яким єдиним брендом працюватимемо через кілька років. Яку з назв ми оберемо – Альфа-Банк, Укрсоцбанк або третій варіант – наразі не вирішено”, – процитовано в повідомленні банку слова генерального менеджера Івана Свитека.
На думку оргкомітету фестивалю, ребрендинг відкриє можливості для реалізації повного потенціалу фестивалю, зазначив І. Свитек.
Згідно з релізом, з наступного року Альфа-Банк (Україна) не буде титульним спонсором проекту.
“Ми підтримуємо фестиваль у прагненні стати самостійним, бажаємо успіхів і будемо стежити за його розвитком”, – додав генеральний менеджер банку.
У повідомленні фестивалю на його сайті зазначено, що переговори з банком були проведені в рамках підписання меморандуму про довгострокову співпрацю з Львівською міською радою. Оргкомітет повідомив про домовленості оголосити тендер на визначення генерального партнера фестивалю на 2018 рік, який буде організовано одразу після проведення 23-27 червня цього року 7-го Alfa Jazz Fest.
“Ребрендинг надасть можливість вийти на новий етап розвитку найпомітнішої культурної події в Україні, а також уникнути обмежень, які виникали у зв’язку з присутністю назви комерційного бренда в назві фестивалю”, – наголошується в релізі оргкомітету.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас