Airbus створює підрозділ по роботі з дронами Airbus Aerial — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Airbus створює підрозділ по роботі з дронами Airbus Aerial

Фондовий ринок
115
Європейський авіабудівний концерн Airbus створює підрозділ по роботі з дронами Airbus Aerial.
Компанія буде спеціалізуватися на створенні нових сервісів обробки зображень, отриманих за допомогою безпілотних літальних апаратів, повідомляється в прес-релізі Airbus. Вона буде використовувати краще програмне забезпечення та аерокосмічні технології з усього світу, щоб надати замовникам практичні дані та аналіз інформації, переданої з дронів, супутників, висотних літаків та інших джерел.
Президентом Airbus Aerial стане Джессі Коллман, експерт у сфері безпілотних авіаційних комплексів. Штаб-квартира компанії розташована в Атланті (штат Джорджія).
“Airbus Aerial – єдиний у своєму роді проект, за допомогою якого ми маємо намір зробити внесок у розвиток комерційних безпілотних авіаційних комплексів. Проект об’єднує партнерів з різних галузей – від виробників транспортних засобів до аналітичних центрів, постачальників послуг і інших – з метою створити великомасштабні сервіси по роботі з даними”, – заявив головний виконавчий директор Airbus Defense and Space Дірк Хоук.
За його словами, Airbus Aerial пропонує широкий спектр нових послуг по роботі з візуальною інформацією, а в майбутньому планує надавати додаткові послуги, включаючи вантажні перевезення на борту безпілотників, а також забезпечення зв’язку з використанням літальних апаратів.
“Дрони – це всього лише мала частина масштабної картини нашого проекту, – зазначає Дж.Коллман. – Airbus Aerial об’єднує кілька аерокосмічних технологій, включаючи дрони і супутники, і формує з них єдину інфраструктуру з застосуванням галузевої аналітики для розробки індивідуальних рішень найскладніших завдань наших клієнтів”.
Сервіс роботи з зображеннями Airbus Aerial надасть низку практичних рішень для комерційних організацій з таких сфер, як страхування і сільське господарство, компаній нафтогазового сектора і комунальних служб, а також для федеральних і муніципальних органів управління.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас