Омелян повідомив, де повинен пройти транспортний коридор Гданськ-Одеса — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Омелян повідомив, де повинен пройти транспортний коридор Гданськ-Одеса

Казна та Політика
901
Транспортний коридор, який з’єднає Балтійське і Чорне море, Гданськ і Одесу, буде проходити через Вінницьку область і є одним з пріоритетів роботи Міністерства інфраструктури України, повідомляє його прес-служба з посиланням на міністра Володимира Омеляна.
“Наше завдання – в цьому і наступному році якісно відремонтувати дороги по всій Україні, в тому числі і у Вінницькій області, і тоді переходити до концесійних проектів. Щоб у людей був вибір: або вони їдуть хорошою, але безкоштовною дорогою, або вони їдуть автобаном європейського зразка, сплачуючи за проїзд”, – зазначив він, перебуваючи з робочим візитом у Вінницькій області.
У рамках робочої поїздки на вінниччину міністр також проінспектував хід ремонтних робіт на трасі М-21 (дорога і міст біля с. Стрижевка), роботу габаритно-вагового комплексу, провів зустріч з керівництвом області.

Довідка Finance-UA

  • Раніше “Укравтодор” заявляв, що бачить потенціал у створенні швидкісного автомобільного сполучення між Гданськом і Одесою. Голова агентства також говорив про плани почати переговори з Європейським Союзом щодо цього питання.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас