Найбільший німецький банк знову оштрафували — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Найбільший німецький банк знову оштрафували

Фондовий ринок
549
Федеральне управління фінансового нагляду Німеччини наклало на Deutsche Bank штраф на суму 550 тис. євро. Причина – помилки, допущені при публікації важливих даних.
Мова йде про замовчування інформації, яка могла б чинити вплив на динаміку курсу акцій банку. За інформацією видання Wirtschaftswoche, один із штрафів Deutsche Bank отримав через неправильну комунікаційну політику під час зміни керівництва в компанії. У червні 2015 р. банк вирішили покинути Юрген Фітчен і Аншу Джайн, які були сумісниками на посаді генерального директора. Посада дісталася британцеві Джону Крайану.
“Що стосується опублікованого в червні 2015 р. повідомлення про зміну головного виконавчого директора банку, інформація про причини такого рішення була передана в Федеральне управління фінансового нагляду Німеччини занадто пізно”, – пояснює регулятор.
Останнім часом Deutsche Bank отримує штрафи один за іншим. Як писали “Вести. Економіка”, наприкінці квітня Федеральна резервна система США оштрафувала Deutsche Bank на $156,6 млн за порушення правил обміну іноземної валюти і “правила Волкера”, припустивши, що банк не зміг виконати умови закону Додда – Франка.
За матеріалами:
Вєсті Економіка
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас