НБУ проведе ребрендинг до кінця року — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

НБУ проведе ребрендинг до кінця року

Фондовий ринок
468
НБУ повідомляє, що при фінансовій допомозі Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) у партнерстві з Еkonomika communications hub розпочав роботу над проектом із ребрендингу.
Про це повідомила начальник управління інформації та громадських комунікацій НБУ Наталія Бондаренко.
“Ми прагнемо бути гармонійними у своєму позиціонуванні, яке має відображати внутрішні перетворення, незалежність та вагомість для розбудови новітньої української держави. Наразі існуючий логотип НБУ та його айдентика не візуалізують наших змін та ролі в країні. Сьогодні Національний банк є національним лідером реформ, має визнання та повагу у світі. Наша візія – бути сучасним, відкритим і незалежним центральним банком, який має довіру суспільства та інтегрований до європейської спільноти центробанків”, – зазначила Наталія Бондаренко.
З її слів, оновлена візуалізація бренду буде логічно пов’язана із іншим не менш важливим проектом центрального банку – новим веб-сайтом, який запрацює вже восени. Тож нашим завданням є одночасно та якісно втілити ці два проекти.
“Це стратегічно важливо як для громадян, так і для країни загалом, щоб вивести фінансовий сектор на новий рівень розвитку, який би вирішував фінансові потреби і підприємств, особливо малих і середніх, і громадян зокрема. Ми пишаємося співпрацею з Національним банком України та маємо в планах велику низку заходів у рамках цих та інших проектів USAID”,- наголосила керівник програм фінансового сектору USAID Наталія Бережна.
Для цієї роботи НБУ та USAID запросили команду кращих українських фахівців рекламно-комунікаційного ринку.
У рамках проекту MMR Lab, який реалізує Еkonomika communications hub, ці експерти розроблять пропозиції щодо ребредингу центрального банку, зокрема новий логотип проекту дасть змогу розробити новий фірмовий стиль (брендбук) відповідно до сучасних тенденцій корпоративного дизайну.
Також повідомляється, що нова айдентика українського центробанку буде презентована громадськості після запуску нового сайту НБУ (проектна дата – вересень 2017 року).
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас