Маршрутки "зжерли" весь міський транспорт України – Кістіон — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Маршрутки "зжерли" весь міський транспорт України – Кістіон

Казна та Політика
3375
Несправні, маршрутки, що не відповідають вимогам безпеки в Україні, “зжерли” весь міський комунальний транспорт.
Про це в ефірі ZIK заявив віце-прем’єр-міністр України Володимир Кістіон.
Чиновник упевнений, що в кожному українському місті повинен їздити спеціалізований транспорт: трамваї, тролейбуси та великі автобуси.
“За великим рахунком, маршрутки, які знаходяться в дуже поганому технічному стані і не відповідають елементарним вимогам, сьогодні “зжерли” весь міський комунальний транспорт. І така ситуація не тільки в Києві, але і по всій країні”, – підкреслює Кістіон.
Віце-прем’єр-міністр додав, що з бюджету держава щорічно виділяє величезні кошти на вирішення проблем з громадським транспортом у кожному місті країни.
“Більш того, на 2017 рік в бюджеті країни передбачено 100 млн гривень саме на закупівлю громадського транспорту. Тому, на моє переконання, в кожному українському місті повинен їздити спеціалізований транспорт, тобто трамваї, тролейбуси і великі автобуси”, – додав Кістіон.
Державні структури повинні забезпечити належну перевірку транспорту, який займається пасажирськими перевезеннями, підкреслив чиновник.
“Однозначно, будь-яка маршрутка, маючи дозвіл на перевезення людей, обов’язково повинна пройти певний технічний контроль. Право на його проведення є у “Укртрансбезпеки”, Національної поліції”, – сказав віце-прем’єр.
За матеріалами:
ЗІК
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас