У голосового помічника Amazon з'явився сенсорний екран і відеодзвінки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У голосового помічника Amazon з'явився сенсорний екран і відеодзвінки

Фондовий ринок
289
Amazon поповнила лінійку продуктів Echo новим пристроєм з сенсорним екраном, вбудованим голосовим помічником Alexa. Гаджет Echo Show дозволяє здійснювати відеодзвінки, відтворювати відеоролики з YouTube і дивитися новини. Компанія вже завоювала ринок колонок з віртуальними помічниками, а тепер Amazon виходить на новий рівень.
Продукти Echo від Amazon за один місяць пройшли два етапи еволюції. В кінці квітня компанія представила Echo Look — мініатюрну камеру з LED-спалахом і функціоналом колонки Amazon Echo. У травні Amazon наділила Echo не тільки зором, але і здатність транслювати візуальний контент.
Пристрій Echo Show оснащений сенсорним дисплеєм і відеокамерою, тому тепер користувачі можуть не тільки спілкуватися з віртуальним помічником Alexa, але і відстежувати свої запити на екрані, а також здійснювати відеодзвінки і дивитися відео по Wi-fi.
Для використання дзвінків потрібен мобільний додаток Alexa. Компанія пообіцяла, що до кінця тижня підтримка голосових дзвінків з’явиться на всіх пристроях лінійки Echo. Як зазначає The New York Times, розробка компанії стане заміною домашнім телефонам, якими з кожним роком користується все менше людей.
Перші зображення нового пристрою з’явилися в мережі незадовго до релізу. Echo Show являє собою колонку з 7-дюймовим сенсорним дисплеєм і вбудованою камерою. Прилад можна прийняти за звичайний будильник з екраном. Пристрій оснащений фронтальною камерою з роздільною здатністю 5 мегапікселів, парою дводюймових динаміків і 8 мікрофонами — для порівняння, у колонку Amazon Echo вбудовано 7 мікрофонів.
Як і попередні поповнення лінійки приладів Amazon, колонка Echo Show — це частина розгалуженої екосистеми, над якою працює компанія. Не дарма пристрій адаптовано для інших сервісів Amazon. Так, сенсорний дисплей можна перетворити на цифрову фоторамку, на якій будуть відображатися фото з Prime Photos. При програванні музики з Amazon Music на екран виводяться тексти пісень. Як повідомляє The Verge, пристрій можна підключити до камер стеження і попросити віртуального помічника показати, що відбувається на ганку будинку або на сходах.
За матеріалами:
hightech.fm
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас