У Гройсмана назвали дедлайн запуску монетизації заощаджених субсидій — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Гройсмана назвали дедлайн запуску монетизації заощаджених субсидій

Особисті фінанси
674
Міністерство фінансів України та Міністерство соціальної політики протягом тижня (до 11 травня 2017 року. — Ред.) запустять у дію механізм виплати готівкою заощадженої частини субсидії.
Про це заявив віце-прем’єр-міністр Павло Розенко, повідомляє прес-служба уряду.
“Ми з вами прийняли дуже важливий документ на засіданні уряду — зміни в постанову № 848 щодо субсидій — і запропонували дуже правильний механізм часткової монетизації економії субсидій. Таку підтримку повинні отримати близько 1,5 млн українських сімей. Зараз ми повинні зробити все, щоб реалізувати цю постанову в повному обсязі та без затримок”, — сказав він.
Чиновник нагадав, що розмір виплат складе 700 грн. “живими” грошима і додав, що виконання даної ініціативи мають забезпечити місцеві органи влади.
“І якісно вони зможуть це зробити, коли будуть мати чіткий алгоритм. Треба буквально на пальцях показати, хто що повинен робити: що повинні зробити постачальники послуг, управління соцзахисту, управління фінансів та що повинна зробити людина, щоб вчасно і в повному обсязі отримати свої кошти”, — підкреслив віце-прем’єр.
За матеріалами:
Обозреватель
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас