Естонська Nordicа відновить авіасполучення ще з одним містом України — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Естонська Nordicа відновить авіасполучення ще з одним містом України

Фондовий ринок
578
Естонська національна авіакомпанія Nordica з 13 травня 2017 року спільно з польською авіакомпанією LOT Polish Airlines відновить прямі рейси Таллінн – Одеса – Таллінн.
Як повідомила прес-служба міжнародного аеропорту “Одеса”, польоти будуть виконуватися щотижня по суботах з вильотом з Таллінна о 12.25 за місцевим часом, з Одеського аеропорту – о 15.15.
У період з 28 червня по 24 серпня частота польотів буде збільшена до трьох рейсів на тиждень. Польоти будуть здійснюватися по середах, четвергах і суботах на повітряних суднах Bombardier CRJ900. Тривалість польоту – 2 години 15 хвилин.
Як повідомлялося, Nordica при співпраці з компанією Adria Airways виконувала рейси Таллінн – Одеса в літню навігацію 2016 року.
Міжнародний аеропорт Одеса входить в ТОП-3 найбільших аеропортів України за кількістю обслужених пасажирів за підсумками першого кварталу 2017 року. Зв’язаний регулярними і чартерними рейсами з містами України, СНД, а також країнами Західної Європи, Азії, Африки.
Nordica, або Nordic Aviation Group AS, що належить естонській державі, організує польоти у співпраці з польською LOT Polish Airlines. З Таллінна на регулярній основі обслуговує 21 авіамаршрут.
Одеса і Таллінн – міста-побратими з 1997 року.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас