Шахтарі 5 шахт у Кривому Розі страйкують, вимагаючи підвищення зарплат — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Шахтарі 5 шахт у Кривому Розі страйкують, вимагаючи підвищення зарплат

Особисті фінанси
577
Шахтарі п’яти шахт ПАТ “Криворізький залізорудний комбінат” у Дніпропетровській області відмовилися підніматися на поверхню після нічної зміни, вимагаючи підвищення заробітної плати, повідомив голова Конфедерації вільних профспілок України Михайло Волинець.
“Вся нічна зміна шахти “Родина”, шахти “Гвардійська”, шахти “Тернівська” і “Кривбасшахтоуправління” і 10 гірників шахти “Жовтнева” не виїхали на поверхню. Шахтарі вимагають підняття заробітної плати. Гірники розуміють, що останнім часом кошти не виділялися на розвиток підприємств, а тільки вичавлювали ресурси. Гірники не припиняли роботу, в даний час вони проводять збори під землею”, — написав М.Волинець на своїй сторінці в соцмережі Facebook у четвер.
Він також повідомив, що гірники першої зміни також спустилися в шахту.
М.Волинець зазначив, що Незалежна профспілка гірників України робитиме все, щоб допомогти гірникам в реалізації і задоволенні їхніх вимог.
“Адміністрація “Криворізького залізорудного комбінату”, до якого належать шахти, де страйкують гірники, і керівники цих шахт спускаються до гірників, щоб проводити роз’яснювальні роботи”, — повідомив Волинець.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас