47,2 млн євро: Світовий банк підтримав реформи у Грузії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

47,2 млн євро: Світовий банк підтримав реформи у Грузії

Світ
110
Рада виконавчих директорів Світового банку (СБ) затвердила виділення Грузії кредиту в розмірі 47,2 млн євро в рамках програми розвитку (Development Policy Operation, DPO2), що передбачає підтримку реформ у країні.
Як повідомляє в суботу представництво СБ в Грузії, ця програма орієнтована на сприяння економічним реформам у країні, спрямована переважно на посилення фіскального нагляду державних організацій і поліпшення бюджетування публічної служби, а також на підвищення якості соціального обслуговування населення.
“Ця програма підтверджує готовність уряду зберегти стабільність макро-фіскальної системи і продовжити структурні реформи”, – наводяться в прес-релізі слова регіонального директора СБ на Південному Кавказі Мерсі Тембон.
У повідомленні наголошується, що програма повністю відповідає завданням, визначеним стратегією партнерства між Грузією і СБ на 2014-2017 роки, в рамках якої республіці виділяються фінансові ресурси в обсязі близько $1,2 млрд.
“Кредитні кошти в розмірі 47,2 млн євро будуть надані Міжнародним банком реконструкції та розвитку (МБРР, структура СБ) на пільгових умовах”, – йдеться в прес-релізі.
Світовий банк співпрацює з Грузією з 1992 року. За цей час загальний обсяг виділених країні кредитів на фінансування різних проектів становив $2,27 млрд.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас