Опубліковано список досягнень Трампа за перші 100 днів роботи — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Опубліковано список досягнень Трампа за перші 100 днів роботи

Світ
667
Довідка “100 днів безпеки і захищеності президента Трампа” опублікована на сайті Білого дому. У розділі про збереження національної безпеки вказується, що “Трамп зміг протистояти країнам, які загрожували національній безпеці США після багатьох років невдалої дипломатії”.
Одним з пунктів в списку стала ізоляція Сирії і Росії в ООН. Зокрема, вказується, що Трамп домігся “подальшої ізоляції Сирії і Росії в ООН шляхом успішної дипломатії з главою Китаю Сі Цзіньпіном”.
Крім того, в список досягнень Трампа увійшло введення санкцій проти Сирії після хімічної атаки в Ідлібі, а також санкцій щодо Ірану через порушення міжнародного договору про обмеження використання балістичних ракет. Трамп за перші 100 днів підвищив витрати на $ 54 млрд, сприяв ізоляції Північної Кореї і запобігання ядерних випробувань КНДР.
Відзначається, що дії Трампа також “різко позначилися” на нелегальній міграції. Так, з січня число нелегальних переходів південного кордону країни скоротилося на 61%. Крім того, президент підписав розпорядження про початковому фінансуванні будівництва стіни на кордоні Мексики і США.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас