Як міг виглядати перший ігровий смартфон від Motorola (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Як міг виглядати перший ігровий смартфон від Motorola (фото)

Фондовий ринок
996
Кілька років тому компанії зосередилися на смартфонах, орієнтованих на ігри. Яскравим тому прикладом є Sony Ericsson Xperia Play. Виявляється, що над випуском подібного девайса роздумувала і компанія Motorola. Є Сюй зі спільноти Behance разом з Сунь-Кюнь Баєм, провідним дизайнером Motorola Atrix 2, показали концепт ігрового смартфона, який міг вийти в 2011 році. Апарат мав отримати дві основні камери для зйомки 3D-відео, дві фронтальні камери, одна з яких висувалася б з корпусу, і стереодинаміки.
З правого боку на скляній вставці ззаду можна помітити елемент, що виділяється. Це міг бути сканер відбитків пальців. Якраз в 2011 році вийшов Motorola Atrix з такою опцією. При цьому кнопки включення і регулювання гучності розташовані таким чином, щоб на них було зручніше натискати в ландшафтному режимі.
Як міг виглядати перший ігровий смартфон від Motorola (фото)
Можна також відзначити досить тонкі рамки навколо дисплея за мірками того часу. Ось так, для порівняння, виглядали Samsung Galaxy S2 і Motorola Atrix, що вийшли в 2011 році:
Як міг виглядати перший ігровий смартфон від Motorola (фото)
І хоча Motorola так і не випустила даний ігровий смартфон, цього року має вийти модуль-геймпад для смартфонів лінійки Moto Z, що забезпечує більш зручне управління в іграх.
За матеріалами:
4PDA
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас