Шановні вкладники та інші кредитори Публічного Акціонерного Товариства «ДІАМАНТБАНК» — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Шановні вкладники та інші кредитори Публічного Акціонерного Товариства «ДІАМАНТБАНК»

Світ
350
На підставі рішення Правління Національного банку України від 24.04.2017 № 264-рш/БТ «Про віднесення ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «ДІАМАНТБАНК» до категорії неплатоспроможних» виконавчою дирекцією Фонду гарантування вкладів фізичних осіб 24.04.2017 прийнято рішення № 1684 про запровадження з 17 год. 00 хв. 24 квітня 2017 року тимчасової адміністрації та призначення уповноваженої особи Фонду гарантування вкладів фізичних осіб на здійснення тимчасової адміністрації у ПУБЛІЧНОМУ АКЦІОНЕРНОМУ ТОВАРИСТВІ «ДІАМАНТБАНК» (далі – ПАТ «ДІАМАНТБАНК»).
Уповноваженою особою Фонду гарантування вкладів фізичних осіб на здійснення тимчасової адміністрації у ПАТ «ДІАМАНТБАНК» призначено працівника Фонду Старцеву Тетяну Володимирівну.
Тимчасову адміністрацію у ПАТ «ДІАМАНТБАНК» запроваджено строком на один місяць по 23 травня 2017 року включно.
Протягом дії тимчасової адміністрації вкладники ПАТ «ДІАМАНТБАНК» можуть отримати свої кошти за договорами банківського вкладу (депозиту), строк дії яких закінчився, та за договорами банківського рахунку. Виплати за зазначеними договорами здійснюються в розмірі вкладу, включаючи відсотки, нараховані на день прийняття рішення Національним банком України про віднесення банку до категорії неплатоспроможних та початку процедури виведення Фондом гарантування вкладів фізичних осіб банку з ринку, але не більше 200 тисяч гривень.
Подавати до Банку або до Фонду гарантування вкладів фізичних осіб заяви на виплату коштів за договорами банківського рахунку та за договорами банківського вкладу у ПАТ «ДІАМАНТБАНК» не потрібно. За такими договорами виплата коштів здійснюватиметься за списками вкладників, які формує уповноважена особа Фонду гарантування вкладів фізичних осіб.
Про час та порядок виплат за вищезазначеними договорами буде повідомлено додатково на офіційному сайті Фонду гарантування вкладів фізичних осіб — www.fg.gov.ua, на сайті ПАТ «ДІАМАНТБАНК» — www.diamantbank.ua, та у відділеннях даного банку.
Довідкова інформація за номерами: 0 800 308 108 – «гаряча лінія» Фонду гарантування вкладів фізичних осіб або за телефонами ПАТ «ДІАМАНТБАНК»: (044) 490 83 83, 0 800 308 303.
За матеріалами:
Діамантбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас