Київрада виділить додаткові кошти на ремонт доріг та міжквартальних проїздів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Київрада виділить додаткові кошти на ремонт доріг та міжквартальних проїздів

Казна та Політика
124
Київська міська рада планує додатково виділити на капремонт доріг та міжквартальних проїздів столиці в цьому році 400 млн грн.
Як повідомила прес-служба Київради, рішення про внесення змін до бюджету столиці на 2017 рік прийняли депутати на засіданні постійної комісії Київської міської ради з питань бюджету та соціально-економічного розвитку.
«В рамках коригування головного кошторису столиці депутати підтримали виділення коштів на покращення інфраструктури. Зокрема, закладено додаткових 809 млн грн для здійснення заходів щодо розвитку автомобільних доріг загального користування та дорожньої інфраструктури. Ще 300 млн грн – на проведення капітального ремонту вулиць і доріг. І 100 млн грн – на ремонт між проїздами», – йдеться в повідомленні.
Також повідомляється, що за рахунок субвенції з державного бюджету столиця готова виділити додаткові кошти на покращення житлових умов для сімей загиблих військовослужбовців та людей з інвалідністю.
За інформацією прес-служби, в рамках коригування передбачено виділення додаткових коштів на проведення «Євробачення-2017».
«Місто планує спрямувати понад 19 млн грн на систему відеоспостереження у місцях розташування локацій пісенного конкурсу, 5 млн грн – на придбання урн для забезпечення належного рівня благоустрою міста. Ще 500 тис. грн – для залучення волонтерів, а також 125 тис. грн на благоустрій території Національного історико-культурного музею «Київська фортеця». Це одна з розважальних зон до «Євробачення», – йдеться в повідомленні.
У прес-службі зазначили, що проект рішення про внесення відповідних змін до бюджету столиці на 2017 рік повинні підтримати депутати на пленарному засіданні Київради.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас