Стали відомі лідери зі сплати податків в Україні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Стали відомі лідери зі сплати податків в Україні

Казна та Політика
2447
Державна фіскальна служба оприлюднила перелік бюджетоутворюючих компаній, які сплатили максимальні обсяги податків до зведеного бюджету України у 2016 році.
З сотні найбільших платників податків країни найбільше сплатили до держказни бізнеси Ріната Ахметова, Ігоря Коломойського та Миколи Злочевського. Сумарно компанії цих бізнесменів сплатили понад 40 млрд грн у вигляді податків і зборів до бюджету України в 2016 році, випливає з рейтингового проекту офіційного видання ДФС “Вісник. Рейтинг”.
“Ми не тільки забезпечуємо країну газом внутрішнього видобутку, сприяючи зміцненню незалежності нашої держави, але ми також максимально відкрито ведемо свою діяльність і виконуємо всі свої зобов’язання перед державним і місцевими бюджетами. Це соціальна функція будь-якого бізнесу, що сприяє довірчим відносинам між державою і суспільством”, – зазначив президент Burisma Group Микола Злочевський.
За його словами, Burisma Group оголосила 2017-й роком реалізації програми “Стратегія мільярдів”, яка передбачає мільярди інвестицій в країну, мільярди податків у бюджет і мільярди видобутку природного газу.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас